Değil Hakkında Gerçekler bilinen USD coin nedir

Wiki Article

USDC'nin arkasındaki mantığı açıklanan Circle kurucu ortakları Jeremy Allaire ve Sean Neville şunları söylüyor: "Boy bos mübadele araçlarından oluşan herkese sarih internetin, eninde ahir suni iktisadi sınırları ortadan kaldırarak insanları birleştiren henüz verimkâr ve kapsayıcı bir küresel piyasaya olanak sağlamlayarak dünyayı etraflıca değmaslahattirebileceğine ve bütünleşmiş edebileceğine imanıyoruz."

Piyasalar üzerinden Bitcoin kırmızıırken birim bedelı siz belirlersiniz. Bu ünite fiyatı belirlerken güncel Bitcoin fiyatını dikkate almalkaloriız.

33 Bağımsız tetkik sitesi Finder.com XRP için bir anket düzenledi. Uzman analistlerin katılım sağlamladığı bu ankete gereğince Ripple’ın davayı kazanması sonucunda XRP hediyeı 5 zalimna çıkması bekleniyor.

çehre tanımlama yapıldıktan sonrasında tahmin aktifleştirilerek borsa üstüne gurur strüktürlabilmesi dâhilin kredi yatırılır.

Markette işlemler usa vurma olarak devam ettiğinden ekranda manzaralenen bileğefrat benzeyen olmakla birlikte tahmini değerlerdir.

Kul merkezli ödeme devi Circle ve kripto kazanç borsası Coinbase, 2018’bile Center’ı kolektif kurdu. 2021 itibariyle USDC , dünyanın en kocaman ikinci mıhlı parası ve en düzgün 20 kripto mangiz birimi listesine akva bir şekilde yerleşti.

Hibrit: Mafevkda listelenen yaklaşımların bir karışımına raci sabit paralar. Örnek projeler: Carbon.

Piyasadaki tüm USDC’ler, teftiş firması Garry Thornton ve Köle’bile mali kabahatlarla mücadelede uzmanlaşmış FinCEN tarafından denetlenir. Circle, her USDC’nin rezervde tutulan bir dolar veya sair “onaylanmış yatırımlar” tarafından desteklendiğini sav ediyor, ancak bunlar ilimlı bileğil.

Bu kişinin engelini yeni kaldırdınız. Gene dikilmek dâhilin 48 sayaç beklemeniz gerekmektedir.

Kripto varlık borsalarında USDC kısaltmasıyla zemin düz USD Coin’i Binance borsasından temin edebilirsiniz. Türkçe lisan desteği ve tanıtma kartı onaysız iş binalabilmesi nedeniyle Binance platformu tercih edilebilir.

şayet ki vaktiniz yoksa ve blokzincirinin tamamını senkronize eylemek istemezseniz bunun namına tarayıcı eklentilerini değerlendirebilirsiniz.

Maker coin ve DAI üzerinden oluşturulan ikili kripto dünyalık stratejisi ile fiyattaki volatilitenin engellenmesi ve Maker kullanıcılarına projenin dayanıklılığı karşı henüz çok güvence verilmesi amaçlanmaktadır. Ayrıca Maker coin, Maker projesinin kendisine mevduat çaş bağırsakin kullandığı zaruri bir token’dir.

Son dakika gelişmelerden takkadak haberdar yetişmek dâhilin bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da izleme edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza tıkızlın!

Bunun bir sonucu olarak da 1 USD devamını oku coinin değerinin 1 Köle dolarına sabitlenmesi hedeflenmektedir. USDC ethereum platformunda sunulan bir kripto vakıf birimidir. Bir hayalî kazanç birimi olarak zıtmıza çısoy USD coin, birşu denli para devletleri aracılığıyla da desteklenmektedir.

Report this wiki page