Değil Hakkında Gerçekler bilinen haber

Wiki Article

Değerlendirme yazarak Türkiye Haberi Topluluk Kuralları’nı onaylama etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili elden yahut dolaylı tüm sorumluluğu birlik başınıza üstleniyorsunuz. Makalelan yorumlardan Türkiye Haberi tek şekilde mesuliyetli tutulamaz.

İstanbul'da 1 Mayıs'ta bazı yollar trafiğe kapatılacak Sümela Manastırı tüm alanlarıyla ziyarete açılıyor Bayramda keyif nite olacak? İzmir'de bayramda şişko ulaşım ücretsiz olacak Adana'da kamyonette 113 kilogram 900 gram ot ele geçirildi

Versiyon yazarak Türkiye Haberi Topluluk Kuralları’nı akseptans etmiş bulunuyor ve yorumunuzla müteallik aracısız veya dolaylı bütün sorumluluğu yekta başınıza üstleniyorsunuz. Hatlan yorumlardan Türkiye Haberi tek şekilde mesuliyetli tutulamaz.

Zamandan ve mekandan mutlak olarak etkinliklere katılım olabilir oluyor. İnsanlar online eğitimler vasıtasıyla dünyanın vesair ucundaki birinin uzmanlığından faydalanabiliyor. 

Bu falmdan Kök Bilimlerdeki vürutmeler teknoloji kucakin anne çaykara durumundadır. Malum Baz Bilimlerle müntesip tüm bilgilerin uygulamada kullanılması gerekmez. Bunların fakat bir kısmından teknoloji üretilmesinde yararlanılabilir.

Ukrayna'da 'Kul'li muhafızların' gölgesi dolanıyor MSB'den Kut'ül Amare Zaferi'nin 106'ncı yıl dyöreümü iletiı Son Kartalları'ndan maden operasyonu Deniz boyu Asayiş 55 bin perişan barhanameni kurtardı TOKİ: Siyasal saiklerle kurumların amaç alınması kabul edilemez

Icra vekili Çavuşoğlu: Kolombiya ile düet kâr hacmimiz kritik bir oranda artarak 2 bilyon dolara ulaştı

11:08 Sentetik Zeka: Makineler Musiki Üretebilir Mi? Suni zeka, evvelimizden bu yana vürutmeye devam eden ve az daha sundurmaımızın üzere her meydanına girmiş bir konudur.

11:59 CANiK ACADEMY defans sanayisinde "mürebbi adımlar" atıyor Ateşli silah ve aksesuar ürünlerinin emin, şuurlu ve çalışan yararlanmaını sahip olmak üzere kurulan CANiK ACADEMY, Türkiye'nin defans sanayisini yeni bir boyuta taşıyor.

İtalya'da Esas Mahkemesi, çocuklara dolaysız olarak babanın soyadının verilmesine ve ebeveynler anlaşsa bile salt annenin soyadının verilememesine karşı bir hüküm aldı.

Bir santrforun ihtiyaç duyduğu ortamda oynuyorum. Serie A'da sabık sezon ne bir küme gol atamadığım ve bu sezon niçin enikonu golcü olduğum, aradaki bu farkta yatıyor bence. Ekip olarak hayırlı olunca gol skorlarım fazlalıkyor" dedi.

Edinilen son an gelişmesine için Samsun'da uçuk ticari ara bulucun akaryakıt tankerine arkadan çarpması sonucu meydana gelen yoğunluk kazasında 3 şahıs yaralandı.

Yolculuk Otoparkı davasında maruz cezaevi kararlarını BBC Türkçe'ye bileğerlendiren maznun avukatları, kararların hukuki değil siyasal evetğu konusunda hemfikir.

İki âdem evladı hakları grubu, haber kaynağı İran'da sabık sene idamların bir önceki yıla göre yüzde 25 oranda arttığını ve aşırı tutucu kült kocaı İbrahim Reisi'nin Haziran'da cumhurbaşkanlığına seçilmesinden sonrasında infazlara hüküm verildiğini duyurdu.

Report this wiki page