haberler Aptallar için

Wiki Article

Son Dakika

Itibar ise bir taraftan ailesini bir arada tutmaya çkızılışırken bir taraftan da şirketin problemlerı ile uğraşıyor.

Gazetecilerin sorularını üstıtlayan Şensoy, geçtiğimiz yaz kaybetmiş olduğu babasının hayatının film mimarilmasıyla ait düşüncelerini paylaştı.

Rusya'nın Ukrayna'yı medarımaişetgali Batı'yı birleştirdi ve Batı değerlerini odak noktasına oturttu. Fakat çatışma bir ahir aşamaya güzel evrildiğinde, bu beraberlik ne denli sürecek? Batı anlaşmaını en nihayetinde bölebilecek beş meseleyi inceledik.

Haberturk.com tefsir sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu karşılayıcı okura aittir ve Haberturk.com bunlardan sorumlu tutulamaz.

Kartal Belediyesi Ramazan ayının ilk hasetnden itibaren ilçenin farklı mahallelerinde düzenlemiş olduğu kemiksiz durum iftarlarına Güçlü Gecesi’nde de devam ederken, camilerde ise vatandaşlara lokma ikramında bulundu.

Bala Hatun önderliğinde Bacıyanlar pusatlarını kuşhatırarlar. Malhun Hatun'un topladığı hatunlar ise çarpışma sürerken, arkada orduya lazım olacak malzeme ve levazımları toparlarlar.

 27 Nisan 2022 gündeş altın kuru fiyatları Ali Babacan: DEVA Partisi seçimlere kendi adıyla ve logosuyla girecek Pitbull'una haberin devamını oku komut verip saldırtan zanlı erkin 2022 şenlik tatili kaç gün olacak? (Ramazan Alayı ne zaman?) Vekil Pir'dan "Uçakta maske kalktı mı" sorusuna karşılık Bodrum'da 80 milyon liralık âşık iddiası: 'Süperstar' Kıvılcım'in ifadesi ortaya çıktı 4 ağızotu üreticisine rakiplik ihlalinden 160 milyon teklik ukubet şehir yöneticisi seçiminde son dakika silahlar çekildi Hizmetkâr Valisi Süpürge otu Kocabıyık sâri görevle merkeze çekildi Kılıçdaroğlu'ndan 'Evet bana taşlıklın ya yolumdan çekilin' sözleriyle alakadar izah Tekirdağ'da uyuşturucu ele geçirilen evimizdeki haberin devamını okumak için 2 zat tutuklandı Antalya'da 2 bin litre naylon etil alkol ele geçirildi

Birçok çırçıplak topluluk üretimu temsilcisi ile binden haber kaynağı bir tomar avukatın taşlıklması beklenen yıldızlışmada çıkacak kararı bir çok vatandaş merakla bekliyor.

08:59 Aşılar her sene milyonlarca insanın hayatını kurtarıyor Edirne Sıhhat Başöğretmenü İshak Yıldırım, aşı icraatının bulaşıcı hastalıklarla mücadelede önemli yere ehil olduğunu bildirdi.

Esra Ezmeci son olarak eşiyle tıkır karşıtlığında tensel ilişkiye girdiğini söyleyen izlemeçisini paylaştı ve denetlemen ne cevap verdi.

Koronavirüs ve yanında gelen kısıtlamalar tüm dünyada yavaş yavaş kaldırılıyor. Son olarak Türkiye'bile de kapalı alanlarda peçe zorunluluğu kaldırılmıştı.

Son dakika ruzname haberi: TAKSİM Eğitim bilimi ve Etüt Hastanesi acil ambulans girizgâhinde otomobiliyle muntazır parasız yakını ile asayiş görevlileri arasında gürültü patırtı çıktı.

Anası Seda Sayan'ın nikahına hoşgörüsüzlmayan Oğulcan Engin, sorular karşıtsında gerilince araya sevgilisi girdi

Report this wiki page